Livet som mamma

Alla inlägg under januari 2014

Av Sannixen - 12 januari 2014 12:53

Skruvade ihop linneas cykel sen gick jag och barnen ut en runda men tyvärr började de regna så blev en väldigt kort runda :/ men fck lite frisk luft iaf haha :) och Linnea älskade sin cykel.

...

Av Sannixen - 12 januari 2014 05:36

Just nu är jag förbannat glad att jag är arbetslös och dessutom inte tänker plugga några kurser nu på våren. Vad blir de ? 5-6 natten nu Linnea håller på. Dock sov hon till 4 denna natten innan hon började hålla på. Jag har ont i mitt huvud ännu en dag och mina migrän tabletter är slut nu efter alla dessa nätter. Måste ringa och beställa tid på måndag så man kan få nya. Hoppas detta bara är en period annars kommer jag gå under :( man behöver sömn för att fungera som människa. Och de finns en anledning till att jag redan som 6-7 åring fick stiga upp ensam på morgonen - ingen morgon människa !! Och människor som säger att man vänjer sig vid att få upp tidigt ??? NEJ det gör man inte. Ja vid 7 kan jag vänja mig men innan dess nej knappast. Det funkar att stiga upp vid 6 då blir jag ändå människa rätt fort men nu vid 4-5 är
Inget för mig :(

Dessutom har jag så jävla ont i svanken och höften så vet inte var jag ska ta vägen :( undrar om det är madrassen eller vad :/

Av Sannixen - 10 januari 2014 10:02

Knappt sovit i natt heller undrar om de är tänder eller sjukdom på gång för tösen :/ riktigt jobbigt tredje natten utan sömn alls typ.

Men men hinner inte vila idag heller massa viktiga saker att ta itu med.

- inskolningsmöte imorse
- varit på mitt gamla jobb och lämnar papper som dom ska fylla i så jag får a kassa.
- sitter nu och väntar på att mitt senaste jobb ska öppna så jag kan lämna tillbaka tröjan då de inte riktigt var min grej att jobba där. Pga många anledningar.
- ska sedan lämna tillbaka linneas tröja
- In på Ikea köpa kuddar
- hem och äta
- ringa försäkringskassan
- ringa a kassan
- skulle köpa gymkort med mamma men får se om vi hinner innan barnen ska hämtas :)

Nu öppna dom så nu ska jag sätta fart :)

Av Sannixen - 10 januari 2014 07:24

Idag blir första gången på väldigt länge jag måste väcka Timmie antagligen. Dom ska vara på sina förskolor tidigare idag eftersom jag ska på inskolningsmöte på linneas förskola. Har knappt sovit något i natt heller vet inte vad de är med tösen :( vaknar var 10-15 min, tillslut lät jag henne komma kn i vår säng men då blev hon bara piggare fast där var mörkt :/ så ja jag hade behövt sova någon timme nu på förmiddagen men har massvis med ärende och telefonsamtal :( skit också !!

Av Sannixen - 9 januari 2014 19:47

Nu är jag äntligen klar med biologin :) alltså är jag klar med allt för kunna söka till högskolan. Nu gäller de bara att hålla alla tummar och tår att jag kommer in till hösten !! :)

Av Sannixen - 9 januari 2014 17:12

Sovit absolut Max 4 timmar i natt men vad gör de när man vaknar till liv med en sån här sötnos <3

Av Sannixen - 8 januari 2014 17:46

Idag köpte jag min första tränings bh :) haha ja de betyder inte att jag kommer träna för det men min tanke är iaf att jag ska köpa gymkort denna veckan så fort där är bemanning. Ska köpa träningsbyxor med så man har nått att ta på sig. Hoppas nu innerligt att jag nu vågar ta mig dit. Tror nog att så fort jag varit där ett par ggr kommer de säkert kännas bättre men nu känns de lite jobbigt att gå dit ensam. Men men måste ta tag i detta nu så får försöka iaf :)

Av Sannixen - 8 januari 2014 12:37

Provet kändes inte alls bra men håller tummarna ändå. Annars får jag söka kursen igen för att göra om provet. Skit också isf. Och tycker de är lite för strikt har ju gjort precis allt annat man skulle ha gjort och även klarat alla de andra provet plus jag har fått bra betyg på en del uppgifter men klarar jag knte sista provet måste jag söka om för att göra de provet igen? Känns lite väl :/ men men de måste ju göras.
Hoppas han hinner rätta provet dena veckan så att man vet :)

Presentation


Kul att ni hittade hit.. Bloggen handlar om mitt liv som studerande två snart trebarnsmamma,shopping och lite annat skoj. Bor med min sambo,min son Timmie 17/4-2010 och vår dotter Linnea 27/10-2012 väntar även en liten den 25/4-2015. Hope you stay :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggportalen


Skapa flashcards